Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Carmen Electra bikiniben egyenesen büntet

Fotó: Carmen Electra amerikai színésznő megérkezik a Bécs melletti schwechati repülőtérre 2015. május 15-én. Carmen Electra a 23. Life Ball vendége lesz a bécsi városházán május 16-án. A bécsi bál a HIV-fertőzöttek és az AIDS-betegségben szenvedők megsegítését célzó legnagyobb jótékonysági estély Európában. (MTI/EPA/Herbert Neubauer)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Carmen Electra fiatalossága megkérdőjelezhetetlen, és nagyon sokan, milliók irigykednek rá, hogy ennyire jól tartja magát.

Carmen Electra egy igazi legenda, akit anno a Baywatch című sorozatban ismerhettünk meg, mely világhírnevet adott számára. Szinte „minden” férfi róla beszélt, és megállás nélkül kapta a bókokat, de hiába.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Dennis Rodban azon szerencsések egyike, aki kapcsolatban lehetett a színésznővel, még a 90-es évek végén. Az NBA-sztár és Carmen románca ugyan nem tartott sokáig, az igencsak intenzív volt, szinte minden róluk szólt.

A 90-es években befutott sztár nevét ekkor még inkább felkapták, de nem működött a kapcsolata Rodmannel. Nem okozott nagy meglepetést, hogy hamar szétváltak az útjaik, és végén nem alapítottak családot.

Mindketten fiatalok voltak, ma már talán másképpen kezelnék a dolgokat, de tegyük hozzá, hogy a világ is más volt akkoriban. Carmen szépsége viszont nem változott, és rendkívül vonzó marad az alakja.

Számos szexi fotó jelent már meg róla, de amikor bikinit húz, csak forróbb lesz a levegő. A többi szett is kiválóan áll rajta, és lassan 1,5 millióan követik az Instagram oldalán, ahol 4 670 bejegyzésnél jár.