Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Mióta itt jártál:

Carlo Ancelotti: nincs szükség új játékosokra

Varsó, 2022. október 11. Carlo Ancelotti, a Real Madrid olasz vezetõedzõje a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az F csoport negyedik fordulójában játszott Sahtar Donyeck - Real Madrid mérkõzésen Varsóban 2022. október 11-én. MTI/EPA-PAP/Leszek Szymanski
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az olasz edző szerint a csapat készen van, a téli átigazolási időszakban nem változtatna a kereten.

A Real Madrid olasz trénere szerint csapatának jelenleg nincs szüksége új nevekre, mivel jó formában várják a spanyol bajnokság és a Bajnokok Ligája folytatását. Ancelotti egyik legfontosabb kulcsjátékosára is kitért.

Soron kívül Az MLSZ elfogadtatná a Nagy-Magyarország jelképét az UEFA-val

Úgy véli, hogy Karim Benzema visszatérése rendkívül sokat jelent, az pedig, hogy újra játékra kész, a lehető legnagyobb erősítés csapata számára, mely a francia nélkül botladozni kezdett a bajnokságban.

A Real Madridnak jelenleg kétpontos lemaradása van a bajnokságban, hiába győzték le az El Clasicón a Barcelonát, az elmúlt három mérkőzésükön egy döntetlen és egy vereségi is becsúszott, ezzel pedig hátrány lett a korábbi előnyből.

“Egyéni értékeléseket fogunk készíteni a játékosokról, ez a kulcs. Meg fogjuk állapítani, hogy kinek van szüksége pihenésre és kinek munkára. Ami az aláírásokat illeti, nincs szükségünk senkire. Úgy gondolom, jobban állunk, mint tavaly.”

Ancelotti szerint a csapat már várja a bajnokság folytatását, a naptár azonban alaposan be van táblázva, az olasz edző elmondta, hogy márciusig lesz igazán komoly a hajtás, rengeteg mérkőzés vár rájuk – írja a CNA.