Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Carlo Ancelotti ezt a játékost szemelte ki a Real Madridnak

Fotó: MTI/EPA/Christian Bruna
not image

Borbély Fanni

2022. január 15. - 17:14

Perez már pontosan tudja, hogy Ancelotti kit akar, aki nem más, mint az olasz edző korábbi játékosa.

Ancelotti nem ma kezdte a szakmát, pályafutása során ugyanis már rengeteg helyen megfordult, és Európa-szerte irányított már csapatokat: az Evertonnal való kapcsolata nem egészen úgy alakult, ahogy azt eltervezte, majd váltott és átment a Real Madridhoz, azonban ekkor már tudta, hogy nincs visszaút, és ő maga is elkezdett hosszabb távra tervezni.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

S bár a világ egyik legnagyobb klubjának edzőjeként tevékenykedik, igen keserű emlékeket hozott magával az Evertonból, egyetlen pozitívum azonban mégis akadt abból az időszakból: kifejezetten egy játékos volt, aki felhívta magára az edző figyelmét, akinek játékával maga Ancelotti is végtelenül elégedett volt, ez a játékos pedig nem más, mint Abdoulaye Doucouré.

A francia középpályás kiválóan teljesített a Watfordban, majd átigazolt az Evertonhoz, éppen akkor, amikor Carlo Ancelotti is odakerült, s rövid idő alatt be is bizonyította, hogy lehet rá számítani a pályán, ez pedig az edző figyelmét sem kerülte el. A játékos a középpálya mesterévé fejlődött, és a mai napig tartja ezt a kiváló szintet.

A fichajes.net értesülései szerint pedig Ancelotti azt kérte volna Florentino Pereztől, hogy fontolja meg a játékos érkezését, hiszen tökéletesen illene a projektbe, és kiváló beugró lehet belőle, aki folyamatosan magas szinten teljesít a pályán. Habár a játékos már 29 éves, mivel a Premier League-ben játszik, borsos lesz az ára, szerződése pedig 2023-ban jár le az Evertonnal, így kíváncsiak leszünk, hogy mi lesz a vége az ügyletnek.