Dollár
433,24 Ft
Euró
418,12 Ft
Font
466,89 Ft
Bitcoin
19,393 $

Eldőlt, Carlo Ancelotti 2023-ig biztosan marad a Real Madridnál

Fotó: KIKO HUESCA
not image

Borbély Fanni

2022. április 25. - 20:36

Habár a szezon még javában tart, a klub ismét bizalmat szavazott az edzőnek.

A Real Madrid legnagyobb vágya, hogy bejusson a Bajnokok Ligája döntőjébe, ehhez pedig már csak egyetlen pont hiányzik. Mivel a célok eléréséhez tervezésre is szükség van, a Real Madrid vezetése rendezte az edzővel kapcsolatos kérdéseket és most kiderült, hogy Ancelotti egészen 2023. június 30-ig fogja edzeni a csapatot.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

A fichajes.net értesülései szerint Florentino Perez maximális bizalmát élvezi az edző, és hisz abban, hogy Ancelotti képes lesz a bajnoki címig emelni a csapatot, hiszen már ebben a szezonban is bebizonyította, hogy lehet rá számítani. Ancelotti megítélése azonban igen változó volt ebben a szezonban, és egyes eredmények arra késztették a szurkolókat, hogy az edző menesztésének szurkoljanak.

Ezen a nyáron azonban erre már biztosan nem kerül sor: Ancelotti lesz a csapat edzője a továbbiakban is, aki nem is takargatja nyilvánvaló céljait, a következő szezonban ugyanis kiváló eredményeket akar elérni a csapattal. Az edzővel szemben felmerült kritikák többsége egyébként annak kapcsán került felszínre, hogy Ancelotti nem mindig használta ki a csapatában rejlő lehetőségeket és nem mindig küldte pályára a tehetségesebb játékosokat.

Annak érdekében tehát, hogy ne csupán Florentino Perez, de a klub szurkolóinak bizalmát is elnyerje, az edzőre most komoly munka vár és ki kell találnia, hogy min tud változtatni annak érdekében, hogy sikerre vigye a csapatot. Ha el akarja kerülni, hogy újra megtörténjenek a 2014-2015-ös események, amikor a szezon végén menesztették, akkor minden erejével azon kell lennie, hogy biztosítsa a klub vezetését: ő a legalkalmasabb a feladatra.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.