Nem indult jól a Campus fesztivál, többen lemaradtak a koncertekről

Fotó: Facebook/Campus Fesztivál
not image

Kornis Vivien

2021.július.22 - 16:44

A Campus Fesztivál szervezői arra kérik a fesztiválozókat, hogy használják ki a pénztárak hosszú nyitvatartási idejét, korábban érkezzenek a helyszínre.

Óriási káoszba fulladt a Campus fesztivál nyitónapja – a beléptetés fennakadásai miatt többen arra panaszkodtak, hogy órákig kellett sorban állniuk, információt azonban nem kaptak senkitől. Olyanok is voltak, akik hiába váltották meg jegyüket előre, végül nem jutottak be a fesztiválra – írja a Blikk.

A korlátozások enyhítésével rengetegen döntöttek úgy, hogy részt vesznek az első nagy, hazai fesztiválon, ám a hatalmas tömeg komoly gondot okozott a szervezőknek a beléptetésnél. Az órákig tartó sorban állás miatt ráadásul többen feladták a várakozást, és csalódottan távoztak a rendezvény helyszínéről. 

A Campus Fesztivál szervezői a Facebookon jelezték, hogy a problémát az okozta, hogy a látogatók nagyobbik része este 6 óra után érkezett a helyszínre, így hiába készültek nagy stábbal a beléptetéshez, nem bírtak a tömeggel. Hozzátették, hogy a védettségi igazolványok ellenőrzésére is muszáj sort keríteniük, attól eltekinteni nem tudnak a beléptetés során. 

“Mindent megteszünk, hogy a bérletesek rohama után a következő napokban a beléptetés gördülékenyebb legyen, egyúttal kérjük, hogy a karszalagok átvétele kapcsán érkezzetek korábban, használjátok ki a pénztárak hosszú nyitvatartási idejét” – jelezték a szervezők a közösségi oldalon. 

A Campus Fesztivál stábja hangsúlyozta, hogy a szerdai nyitónapra megvásárolt, ám be nem váltott napijegyek a fesztivál bármely napjára érvényesek, vagy július 31-ig bezárólag visszaválthatóak.