Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

ByeAlex látványos reakciója az újságírói kritikákra az X-Faktor kapcsán

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. szeptember 6. - 10:20

ByeAlexnek láthatóan nem tetszenek egyes kritikák, miközben szerinte a számok nagyon is beszédesek, nem beszélve a közösségi médiában megjelenő kommentekkel.

Pár nappal ezelőtt elindult az új X-Faktor, benne a megszokott trióval, illetve Herceg Erikával, aki Csobot Adél helyét vette át. Eddig kiválóan hozza a karaktert, üde színfoltja a műsornak, de lesz legalább egy olyan jelenete, amikor annyira megsértődik, hogy elhagyja a stúdiót.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

Szép lassan megjelentek az első újságírói kritikák, amiket ByeAlex is elolvasott, még mielőtt kiutazott volna Görögországba. Nincs elragadtatva attól, amiket látott, és ennek kapcsán el is mondta a véleményét a Facebook oldalán.

„No offenz tényleg… Mielőtt elutaztam Mykonksra, még beleolvastam a “Telextől Indexig” és társainak X-Faktor kritikáiba. Igaz, a kritika nem az, amit ma ők annak neveznek, de ki vagyok én ugye, hogy megmagyarázzam.”

ByeAlex is elhagyta Magyarországot

„Hát ezek szerint egy olyan valaki, aki egy olyan műsorban ül, amiről minden évben leírja ez a mélyen tisztelt elit, hogy sz*r, kit érdekel, miért van még mindig, és hogy Byealex csak elront benne mindenkit, meg hogy a régi mentorok…”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.