Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

X-Faktor: ByeAlex modern rocksztárként jelent meg

ByeAlex stílust ugyan nem váltott, befutott az új szett, ami sok rajongójának tetszett, és ő is elégedett volt a megjelenéssel.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha megnézzük ByeAlex pályafutását, annak első felét, akkor láthatjuk a különbséget a megjelenésekben. Ez nemcsak az adott korszakoknak köszönhető, hanem egyszerűen Alex is változott, egyre inkább kiteljesedett.

Egy sikeres énekes többek között attól is önmaga, hogy olyan szetteket visel, amikkel abszolúte azonosulni tud. Mindez rendkívül fontos, mert így még inkább 100%-ot tud adni, és ezt soha nem becsülhetjük alá. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Nem beszélve a rajongókról, akiknek ugyancsak nem mindegy, hogy a kedvencük mennyire komfortos abban, amit épp visel. Alex odafigyel a részletekre, a kiegészítőkre, és nem hallgat az őt támadókra, mert akkor olyan ruhadarabokat viselne, ami nem ő.

Nyilván egy műsorban minden szabadabb, ilyenkor általában extrémebben öltöznek a sztárok, ami teljesen normális. Ilyenkor 100%-osan szabadjára lehet engedni a fantáziánkat, és a divatszakemberek ezt pláne megteszik, hiszen ez a dolguk.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2