Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,606 $

Közel 60-an megsérültek egy súlyos buszbalesetben a Niagara-vízeséshez tartó úton (képek)

Fotó: Pixabay
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 15. - 08:08

Épp a Niagara-vízesés felé tartott az 57 utast szállító turistabusz, amikor megtörtént a baj, és végül mindenkit kórházba kellett szállítani.

A CNN beszámolója szerint a buszbaleset szombaton történt, és mind az 57 utast, köztük a sofőrt helyi kórházakba szállították, hogy elláthassák a sérüléseiket. Úgy tudni, hogy a turistabusz nyugat felé tartott a 90-es autóúton, amikor eddig ismeretlen okból letért az útról és felborult egy füves területen.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

A helyszínen készült képek alapján a busz legalább egyszer teljesen átfordulhatott, miközben az utasok ide-oda csapódhattak a járműben. A hivatalos tájékoztatás szerint gyerekek is tartózkodtak a buszon a súlyos baleset idején.

Legkevesebb két olyan emberről tudni, akik súlyos sérüléseket szenvedtek. Cikkünk megírásának pillanatában egy halálesetet sem jelentettek a súlyos baleset kapcsán, és pillanatnyilag azt sem tudni, hogy a súlyos sérültek milyen állapotban vannak.

Nyolc ember életét vesztette az M7-esen történt halálos tömegszerencsétlenségen a helyszínen

A rendőrségi közlemény szerint a baleset okának kivizsgálása folyamatban van, jelenleg nem tudni, hogy a busz milyen oknál fogva tért le az útról és borult fel.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.