Dollár
423,92 Ft
Euró
412,75 Ft
Font
461,42 Ft
Bitcoin
19,511 $

Nem reménytelen az idei nyár: a Budapest Park bejelentette a rendezvénydömpinget

Fotó: Facebook/Budapest Park
not image

Borbély Fanni

2021. május 22. - 17:12

Miután a miniszterelnök bejelentette, hogy ötmillió beoltottnál jelentős enyhítések várhatók a koronavírus megfékezésére hozott intézkedések tekintetében, a Budapest Park is bejelentette, hogy ennek örömére hatalmas bulikat és koncerteket ígér a bulizni vágyóknak.

A Budapest Park Facebook-oldalán jelentette be a hírt, sőt, már konkrét programokat is megosztottak a nagyközönséggel, így mindenki kedvére válogathat a lehetőségek közül.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

“NYIT A PARK!
Elérkezett a várva várt pillanat, amikor vééééégre ezt mondhatjuk: várunk Titeket sok szeretettel a Budapest Parkban! Szavaink sincsenek arra, mennyi ideje várunk erre a pillanatra, hogy újra találkozhassunk Veletek!
Május 28-án több tánctéren veszi kezdetét az igazi, hajnalba nyúló bulika, május 29-én pedig együtt szurkolhatunk a Bajnokok Ligája döntőjén, amit szintén a stílusok kavalkádjában többféle tematikájú party követ majd”

– írták a bejegyzésben.

Természetesen a hatályos járványügyi intézkedések betartásával fog megvalósulni minden program, melyről a következőket írták:

“A kormányrendelet alapján az eseményre való belépést kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink számára tudjuk biztosítani. A belépéssel kapcsolatos pontos technikai információkat az esemény előtt e-mailben elküldjük, illetve közzétesszük a Facebook-eseményben is”.