Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

Újabb részletek derültek ki a budapesti boltban történt tragédiáról

Fotó: Tûzoltók egy fõvárosi élelmiszerboltnál, ahol egy ember meghalt, egy pedig megsérült, miután rájuk szakadt az üzletben a galéria a VIII. kerületi Baross utcában 2021. december 28-án. A törmelék és a galériában felhalmozott áru - mintegy 20 négyzetméteren - négy embert temetett maga alá, hármat sikerült kimenteni. MTI/Mihádák Zoltán
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. december 28. - 18:47

A rendőrség büntetőeljárást rendelt el a baleset körülményeinek tisztázására. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, leszakadt egy bolt galériája a budapesti Baross utcában, amelynek következtében a törmelék maga alá temetett négy embert, akik közül csak hárman élték túl a tragédiát. 

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Az RTL-nek nyilatkozott Horváth Dániel, aki a közeli fodrászüzlet előtt állt, aki látta, hogy leszakadt a galéria. Elmondta, hogy azonnal odaszaladt, kimentette Józsi bácsit, aki épp az ajtónál állt, viszont beljebb menni nem tudott a törmelékektől, de hallotta, hogy nyöszörögnek a romok alatt. 

Szerencsére a tűzoltók hamar megérkeztek, akik kimentették az embereket, azonban a férfi életét már nem sikerült megmenteni, egy nőt pedig kórházba vittek könnyebb fejsérüléssel. 

A rendőrség büntetőeljárást rendelt el a baleset körülményeinek tisztázására, és gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.