Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Brutális gyilkossághoz vezetett egy szerelmi kapcsolat, élve égették el az áldozatot

Egészség/Életmód
not image

Nagy Noel

Szerkesztő

Becsületgyilkosság miatt indítottak nyomozást az indiai Uttar Pradesh állam hatóságai, miután egy fiatal lányt élve elégettek a családtagjai, amiért egy másik vallású férfivel folytatott szerelmi kapcsolatot.

Az ügy összefüggésében letartóztatták a lány édesapját, bátyját, sógorát, valamint még egy, meg nem nevezett személyt – írja az India Today. A rendőrség beszámolója szerint a család egy bérgyilkost bérelt fel, amiért a fiatal lány egy muszlim férfivel került szerelmi kapcsolatba.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

A rendőrség azt is közölte a letartóztatásokon felül, hogy egy olajoshordót, valamint egy motort is lefoglaltak a nyomozás során, ami még tovább folytatódik, ugyanis a családtagok által felbérelt gyilkost még nem sikerült őrizetbe venniük.

Egy vasárnapi sajtótájékoztatón pedig a helyi rendőrség egyik vezetője elmondta, hogy a lány félig megégett testére még február 4-én találtak rá, és végül rendőrkutyák, térfigyelő kamerák segítségével sikerült beazonosítaniuk az áldozatot.

Az áldozat apja ismertette a rendőrséggel a tényállást, miszerint a család közölte a lánnyal, hogy el kell hagynia a muszlim férfit. Mivel ezt a lány megtagadta, ezért a három őrizetbe vett férfival felbéreltek egy bérgyilkost, aki brutális módon végzett vele.

A rendőrség beszámolója szerint a lefoglalt motorkerékpárral rabolták el a lányt, akit egy külvilágtól meglehetősen elszigetelt faluba szállítottak február 3-án. Miután elrabolták, a családtagok csatlakoztak, és összekötözték a lány kezeit és bekötötték a száját.

Indiában hatalmas problémát jelent a nőkkel szemben erőszak, nap mint nap kell szembenézniük súlyos nemi alapú diszkriminációval, melynek során nem ritkák az ilyen jellegű brutális gyilkosságok.