Brutális céges verdája van az F1-es versenyzőnek

not image

A T-800-as

2020. november 26. - 23:46

Egy újabb ok arra, hogy jó dolog a Forma-1-ben versenyezni, amit csak nagyon kevesen tehetnek meg, de George Russell közöttük lehet.

Egy újabb ok arra, hogy jó dolog a Forma-1-ben versenyezni, amit csak nagyon kevesen tehetnek meg, de George Russell közöttük lehet.

Az F1 egy totálisan más világ, még akkor is, ha jelenleg távolról sem mondható annak a királykategóriának, mint amit évtizedekkel ezelőtt megszerettünk. Egyszerűen túlságosan is egyhangúvá vált.

A Mercedes és Lewis Hamilton évek óta verhetetlenek. Most már ott tartunk, hogy a brit rekorder hétszeres világbajnoknak mondhatja magát. Ezzel abszolválta Michael Schumacher megdönthetetlennek hitt rekordját.

Egyelőre csak beállította, de jövőre akár meg is döntheti, amire minden esélye meglesz. A Mercedes még mindig messze a legjobb technikát nyújtja, addig a másik autóban Valtteri Bottas minimális nyomást sem jelent Hamiltonra.

Ezért nem cserélt mezt senkivel Cristiano Ronaldo

Sokan Russellt, a Mercedes fiatal juniorját ültetnék a finn helyére, aki az utóbbi időben minden eddiginél több kritikát kapott. Igaz, a fiatal britnek is voltak gyengébb futamai, de nagyobb lehet benne a potenciál.

Russell türelmes, vár a nagy tehetőségre, és közben imádja az életét, aminek része a képen látható céges verdája is, mely az AMG valaha gyártott egyik legerősebb modellje. Maga a stílus, és mondhatni hozzá is öltözött az F1-es pilóta.