18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
381,98 Ft
Euró
392,04 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,605 $

Ezzel a félmeztelen képpel ünnepelte meg Britney Spears, hogy újra van Instagram

Fotó: Instagram/Britney Spears
not image

Hujber Dávid

2021. október 5. - 06:00

Britney Spears csak úgy szórja magából az erotikusabbnál erotikusabb képeket, amik teljes mértékben lenyűgözik a rajongókat.

Magyar idő szerint hétfő délután megadta magát a Facebook és az Instagram, majd szép lassan beindult a dominó. Korábban is láthattunk hasonlóra példát, de akkor elég hamar megoldották a szakemberek a problémát.

Soron kívül A Jobbikból kilépett Jakabhoz máris 10 ezren csatlakoztak

Ez most távolról sem volt ilyen egyszerű, és hosszú órákon át elérhetetlenek voltak a közösségi médiás oldalak. Voltak, akik pánikszerűen reagáltak, mert a platform függőjévé váltak, és kényszert éreznek a posztolásra.

Másik összeesküvés-elméleteket gyártottak, de voltak olyanok is, akik lazán fogták fel a dolgot, és örültek annak, hogy az emberek talán másképpen is képesek kommunikálni egymással.

Szabó Zsófi leleplezte Fluort, a reakció mindent vitt (videó)

Britney Spears sem tudott posztolni emiatt, ám azt követően, hogy az Instagram is helyreállt, rövid időn belül több posztot is megosztott. Az egyik ismét igazán pikánsra sikeredett…

Nem ritkák az ehhez hasonló képek a világsztártól, aki ezúttal félmeztelen jelent meg egy vörösben izzó bugyiban és csizmában. Pár óra alatt közel 660 000 like futott be a bejegyzésre, ami az egyik legnépszerűbb volt az Instagram helyreállítását követően.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.