Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Nézd meg, milyen háztól vált meg Britney Spears 10 millió dollárért

Fotó: Britney Spears amerikai énekesnő megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2015. augusztus 30-án. (MTI/EPA/Paul Buck)
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Britney Spears úgy döntött, eladja calabasasi villáját, a vevő pedig már meg is érkezett rá.

A Dirt nevű weboldal szerint Spears néhány nappal azt követően vásárolta meg a 11.8 millió dollárért a házat, hogy tavaly júniusban összeházasodott Sam Asgarival.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

A híres, vagy manapság inkább hírhedt énekesnő most 10 millió dollár ellenében vált meg a kaliforniai Calabasasban található luxusotthonától, ami körülbelül 2 millió dollárral kevesebb, mint amennyivel kilenc hónappal ezelőtt vette.

Egy forrás a People magazinnak elmondta, hogy az énekesnő nagyon izgatott volt az ingatlan megvásárlásra előtt. “Britney imádja az új otthonát, amit Sammel együtt választott ki. Nagyon fontos volt számára, hogy olyan háza legyen, amit ő választott, anélkül, hogy az apja jóváhagyását kellett volna kérnie”, mondta még korábban a forrás.

A mediterrán stílusú kúria egy 1,6 hektáros birtokon fekszik, és többek között hét hálószobát, kilenc fürdőszobát, egy különleges ülőhelyekkel és mennyezettel ellátott moziteremet, edzőtermet, vendégszobát, irodát és borospincét is tartalmaz.

Az ingatlanról készült képeket itt lehet megtekinteni!