Így néz ki most bikiniben Britney Spears az új házában, még csúszdás medencéje is van (fotók)

Fotó: Instagram/Britney Spears
not image

Hujber Dávid

2022. június 23. - 12:11

A rengeteg negatív kritikát kapó világhírű énekesnő immáron felességként igyekszik élvezni az életét, és közben természetesen arról sem feledkezik meg, hogy formában tartsa magát.

Britney Spears újabban arra panaszkodott, hogy még nem volt nászúton, noha már egy ideje összekötötte az életét a szerelmével. Ennek fő oka, hogy egy időben házasodott és költözött be az új házába, ami szerinte nem a legokosabb dolog.

Még egy kicsit furcsa számára, hogy ébredéskor gyakorlatilag minden új számára, kezdve a medencével, a konyhával, az ággyal, és így tovább. „Azt hiszem, sokkot kaptam.” – jegyezte meg a legújabb posztjában.

Még mindig van pár ötlete, mivel tudná feldobni a házát, amiben láthatóan minden megvan, amire csak szükség elehet. Kiderült, imád odakint lenni, de a benti teret is szereti, szóval úgy tűnik, jól választott.

Tóth Andi bevállalta, sziklákon fotózták Horvátországban (videó)

Néhány millió dollárét olyan házat kap az ember, hogy gyakorlatilag luxusszállodában érezheti magát. A medence az egyik legfontosabb hely Britney számára, szeret benne megmártózni a nagy melegben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.