Dollár
424,48 Ft
Euró
408,50 Ft
Font
454,36 Ft
Bitcoin
19,180 $

Ilyen reflexekkel minimum az F1-ben lenne a helye a bringást megmentő kukásautó-sofőrnek

Fotó: Youtube | Bp-i autósok közössége

Bense Róbert

2022. július 14. - 23:03

Vajon mi járhatott a kerékpáros fejében?

Ismét egy hajmeresztő mutatványt láthattunk a Bp-i autósok közösségének youtube-oldalán, és ismét megerősítést nyert, hogy a közlekedés bizony egy olyan társasjáték, ahol a figyelmetlenség ára akár az emberélet is lehet.

Soron kívül Kamion sárvédőjébe akadt bele egy férfi lába az M5-ösön

Az Örs vezér terénél ugyanis egy bringás jó ötletnek tartotta azt, hogy egy többsávos, a forgalom miatt beláthatatlan útszakasz kellős közepén áthajt, melynek az lett a következménye, hogy egy érkező kukásautó kis híján elgázolja a férfit.

Hogy a teherjármű sofőrje mikor és hogy érzékelte, hogy a kerékpáros éppen akkor fog áthaladni, amikor érkezik, az sajnos a kamerás autóból nem derül ki, az ő szemszögéből viszont vélhetően láthatta, amikor megindul.

Ennek ellenére is rendkívül komoly reflexek kellettek ahhoz, hogy egy takarásból kibújó gyalogos/biciklis előtt éppen lefékezzen, arról nem is beszélve, hogy a kukásautó vezetőjének figyelme ebben az esetben szó szerint életmentő volt.

Az mondjuk annyira talán már nem volt jó ötlet, hogy az út közepén „meg is beszélték” a történteket, a bringás ráadásul még a másik sávba is visszatolatott. A sofőr részéről viszont teljesen érhető, hogy nem akarta szó nélkül hagyni az életveszélyes átkelést.