Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

Videón a Manchester City váratlan botlása a Brighton ellen, Haaland gólját elvették

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy ez egy igazán fontos mérkőzés lett volna a Manchester City számára a Brighton ellen az angol bajnokságban.

A Manchester City fejben már a Bajnokok Ligája döntőjében lehet, ami most mindennél fontosabb, még akkor is, ha az FA-Kupában szintén ott vannak a fináléban, ahol a Manchester United lesz az ellenfél.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

Guardiola időközben megerősítette, hogy a következő szezonban is a Manchester City edzője lesz, ugyanakkor a sztáredző szeretné, ha a klub körüli vizsgálat a lehető leghamarabb véget érne, bármilyen eredmény is szülessen.

A City idén is angol bajnoknak mondhatja magát, köszönhetően a nagy hajrájának, és annak, hogy az Arsenal elfáradt a végére. Arteta is rendkívül csalódott, nemcsak a szurkolók, de legalább visszatérhettek a Bajnokok Ligájába.

A címvédő készen áll arra, hogy mindkét előtte álló finálét megnyerje, és erre igen jó esélye van. Legutóbb azonban belefutottak egy váratlan pontvesztésbe a Premier League-ben a Brighton vendégeként.

A 25. percben ugyan Foden megszerezte a vezetést Haaland passzából, a 38-ban Ensico beköszönt, amivel kialakult a végeredmény. Akkor senki sem gondolta volna, hogy 1-1 lesz a vége, ráadásul Haaland 79. percben szerzett gólját elvették a VAR-os elemzést követően.