Dollár
396,06 Ft
Euró
417,62 Ft
Font
484,52 Ft
Bitcoin
16,974 $

Elakadt a brazil haditengerészet hajója, miután nekiment egy gyalogos hídnak (videó)

TÉMÁK:
#Ecuador #hajó #híd
Ftoó: Flickr/Yvonne Thompson
Külföld
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A hajót végül az ecuadori erők szabadították ki a fogságból, majd egy Yacht Club dokkjába küldték az eset után szükséges felülvizsgálatra és javításra.

A brazil haditengerészet egy kiképzési célokra használt hajója a Guayas folyó erős sodrása miatt elakadt, miután az ecuadori Guayaquil kikötőjében egy gyalogos hídba sodródott. A Fehér Hattyú minden erőfeszítése (valamint egy vontatóhajó segítsége) ellenére a hídnak ütközött és elakadt, és nem tudott magától kiszabadulni.

Soron kívül SZÉP-kártya, telefon, laptop – béremelés helyett így is motiválható a dolgozó

Azóta több netező is közzétett videókat, amelyek látszólag az esetet ábrázolják, valamint a hajó kiszabadítására tett erőfeszítésekről készült felvételeket, amelynek árbócai a hídnak ütköztek.

A brazil hajót végül sikerült kiszabadítani, de csak azután, hogy egy ecuadori vontatóhajó elsüllyedt a Guayas folyóban, miközben megpróbált segíteni a megfeneklett hajón. Szerencsére egyik legénységből sem sérült meg senki az incidensben, a Fehér Hattyú pedig most úton van a hajó hazai dokkjai felé, hogy megvizsgálják a sérüléseket és elvégezzék a szükséges javításokat.

(AFP)