Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Brazil csodatiniért száll harcba a PSG és a Real Madrid

MTI/EPA/Yuri Edmundo

Bense Róbert

2022. október 28. - 21:21

A Palmeiras játékosa még csak 16 esztendős, de máris Európa legnagyobb klubjai versengenek érte.

Endrick Felipe Moreira de Sousa, vagyis brazil focistáknál megszokott módon rövidített néven csak Endrick már a negyedik Palmeiras meccsén gólt szerzett, és kulcsszerepet játszhat csapata 11. bajnoki címének megszerzésében.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Bár rendkívül fiatalnak tűnhet, ma már nem ritka, hogy tiniként a reflektorfénybe kerülnek a tehetségek. Mindenki nem futhat be, de vannak bőven kivételek, Erling Haaland, Vinicius Jr., és Kylian Mbappé is ilyen volt.

A PSG és a Real Madrid is teper érte

Az azért sokat elárul, hogy mostanra a PSG és a Real Madrid kívánságlistáján is szerepel, a franciák állítólag már most 20 millió eurós ajánlatot tettek érte, a Real Madrid pedig meghívta a focista szüleit a Bernabéuba, majd játékosmegfigyelőket is küldtek Brazíliába.

A hírek szerint a Manchester City érdeklődését is felkeltette a fiatal brazil, ugyanakkor Haaland tündöklése miatt úgy gondolják a játékos képviselői, hogy első körben máshol kellene próbálkoznia.

Mindenesetre 2024-ig még biztosan nem fogjuk látni Európában, az átigazolási szabályok szerint ugyanis el kell érnie a 18 éves kort, amennyiben nemzetközi szinten szeretnék átigazolni – írja a Marca.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.