Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

Bozótvágóval támadtak rá a férfira a Blahán

Fotó: Unsplash/Fray Bekele

Takács Petra

2022. október 1. - 18:32

A rendőrség nagy erőkkel keresi az egyik gyanúsítottat, a 22 éves Farkas Krisztofer Attila körözését már el is rendelték.

A rendőrség beszámolója szerint szeptember 30-án 17 óra 30 perc körül Budapest VIII. kerületében erőszak történt, amikor a Blaha Lujza téren feltehetően egy gázsprayvel lefújtak egy férfit, majd egy bozótvágó késsel támadtak rá.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

A férfi könnyű sérüléseket szenvedett, az esettel kapcsolatban a rendőrök 10 percen belül már a helyszínen voltak. Két embert előállította a kerületi kapitányságra, egyikőjüket, egy 20 éves férfit a BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, két másik társát még keresik.

A józsefvárosi rendőrök a 22 éves Farkas Krisztofer Attila körözését rendelték el. Bárki, aki felismeri a fotón látható férfit, vagy információkat tud adni róla a rendőrségnek, az lépjen kapcsolatba a hatósággal.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Farkas Krisztofer Attila tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – írja a police.hu

Fotó: police.hu

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.