Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,60 Ft
Euró
393,61 Ft
Font
458,18 Ft
Bitcoin
64,371 $

Arcmaszk került egy 6 éves kislány McNuggetsébe, kis híján megfulladt tőle

Egészen abszurd pillanatnak lehettek szemtanúi azok, akik látták, ahogy a mindössze 6 esztendős kislány majdnem megfulladt a McNuggetsbe sütött arcmaszk miatt.

Most

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

Egészen abszurd pillanatnak lehettek szemtanúi azok, akik látták, ahogy a mindössze 6 esztendős kislány majdnem megfulladt a McNuggetsbe sütött arcmaszk miatt.

A Daily Star egy abszolúte abszurd esetről számolt be, de szerencsére nem tragédiáról, pedig a kislány akár meg is fulladhatott volna. Meddie valóban veszélyben volt, és az édesanyja, Laura Arber nem véletlenül esett pánikba. Soron kívül A sok építkezés miatt tovább pusztult a Balaton nádasállománya

A problémát a McDonald’s-ban vásárolt McNugget jelentette. Mint utólag kiderült, egy arcmaszk volt belesütve. A 32 esztendős édesanya kora este élte át a borzalmakat, miután a gyermekeinek ételt vásárolt.

A gyerekek a kanapán ültek, amikor Laura hirtelen arra lett figyelmes, hogy Maddie lánya fuldokolni kezd, és egyértelműen rosszul van. Nem sokkal később valamilyen kék anyagra lett figyelmes, de először még nem tudta, hogy mi az.

„Azon gondolkoztam, hogy mi lehet ez a földön? Nem is gondoltam, hogy ilyesvalami lehet egy csirkefalatban, de megnéztem közelebbről, és valami kék dologra lettem figyelmes. Egy maszk volt belesütve, annak egy része. Egyértelműen egy maszk volt. Látni lehetett a varrást, és azt, hogy milyen szilárd anyag.”

Az aggódó édesanya nem hagyta annyiban a dolgot, és azonnal beszélt az illetékesekkel, majd elindult a boltba, hogy a menedzserrel személyesen tisztázza a dolgot. Laurát további „sokk” érte, mert még csak bocsánatkérést sem kapott, és folytatták a McNuggets darabok kiadását a vendégek részére.

„Nem akartam elhinni, hogy ezt így kezeli a vezetés.” – tette hozzá, majd a helyi Facebook-csoportban megosztotta a borzalmakat az emberekkel, hogy ezzel más embereket figyelmeztessen. „Mi lett volna, ha kimegyek a szobából, és közben a lányom megfullad? Meg is halhatott volna.”

A McDonald’s szóvivője hivatalosan is reagált a szörnyű esetre, és elmondta, nagyon sajnálják, hogy a vendégüknek ehhez hasonlóban volt része, hozzátéve, hogy az élelmiszer-biztonság rendkívül fontos számukra, és nagy hangsúlyt fektetnek a minőség-ellenőrzésre, a szigorú előírások betartására, hogy elkerüljék a hiányosságokat.

A cég bocsánatot kért, és felajánlotta a pénz visszatérítését, valamint bekérték az árut a vizsgálatok miatt, és természetesen az érintett terméket elkülönítették.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/szornyu-balnatamadast-elt-tul-egy-ausztral-no/

Ezekkel a gólokkal kaptak ki Szoboszlaiék a liverpooli derbin (videó)

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpool kezdőjébe, de ez sem hozott szerencsés, és Jürgen Klopp a 63. percben lecserélte.