Dollár
381,81 Ft
Euró
394,65 Ft
Font
466,60 Ft
Bitcoin
24,414 $

Borzalmas hírt kapott Berki Krisztián, egyenesen sokkolta

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. március 17. - 17:05

Krisztián egy nehéz időszak előtt állhat, mert egy vizsgálati nagyon rossz eredményeket hozott, ami erős befolyással lehet az életére.

Mint tudjuk, Berki Krisztiánnak van már egy gyermeke, de nem a feleségétől, hanem a korábbi párjától, Hódi Pamelától. Mazsi többször elmondta, szeretne egy közös gyermeket a médiasztárral, de úgy tűnik, akadt egy kis gond.

Soron kívül Brit védelmi miniszter: “Biztosan nem egy cigarettacsikk okozta a robbanást a krími légibázison”

Ez a gond valójában nem kicsi, mert a termékenységi vizsgálat nagyon rossz eredményekkel zárult. A LifeTV kamerái is ott voltak, amikor a szakember közölte a rossz hírt Krisztiánnal, akit természetesen sokkolt a dolog.

Mazsi volt az, aki vizsgálatra küldte a férjét, hogy kiderüljön, lehet bármi is, ami az útjukba állhat a családalapítást illetően. „Ez jelen pillanatba nem éri el a normál értékhatárt, sőt…” – mondta a szakember, majd Krisztián arra kérte, hogy ne kertlejen.

„Nyugodtan mondhatod, most már tök mindegy, levert a víz.” – fogalmazott Krisztián, majd tovább hallgatta a szakértői véleményt. „Sajnos ez az eredmény majdnem egyenlő a nullával. Ki kell derítenünk, hogy ennek mi lehet az oka.”

Berki Mazsi kerek-perc közölte Berkivel, gyereket akar tőle

„De hát nekem van gyerekem, mindig is jók voltak az eredményeim. Jó, mondjuk spermavizsgálatra mondjuk soha nem kellett jönnöm. Most vagyok negyven éves. De mi lehet az oka?” – tette fel a kérdést.

Krisztián tagadta, hogy stresszes életet élne, szerinte nem stresszes. „Nem vagyok gyógyszert. Milyen gyógyszert kellene szednem?” – kérdezett vissza, amikor a gyógyszerekről esett szó. „Az, hogy kaptam egy nagy nullát, hogy a spermaszámom egyenlő a nullával, úgymond a termékenység egyenlő a nullával, ez engem abszolút sokkolt.”

Kiderült, hogy a testépítői karrierje miatt elég sok mindent szedett Krisztián az évek alatt. „Ne azt kérdezd, hogy mit szúrok, hanem hogy mit nem?” Vagy szúrtam” – válaszolt a testépítéssel kapcsolatos szerekre, hogy szedett, vagy szed-e ilyen dolgokat.

A 40 éves Berki aggódik, és szeretné tudni, hogy hogyan lehetne ismét termékeny, mert könnyen lehet, hogy ezek a szerek is hatással voltak a kapott eredményre. Krisztián fél éve már semmit sem szúr, és úgy érzi, ez valószínűleg annak az eredménye, hogy 8-10 évig mindig csinált egy kúrát a versenyidőszaka miatt.