A Borussia Dortmund végleg kiszállt a Haalandért folytatott harcból

Fotó: EPA/SASCHA STEINBACH
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 26. - 08:05

A norvég csatár egyre közelebb a Santiago Bernabeuhoz. 

A Real Madrid számára nem hirtelen elindulás, hogy leigazolják Erling Haalandot, már évek óta figyelik. A norvég játékos iránt sokan érdeklődnek, jelenleg az egyik legvonzóbb név az átigazolási piacon. 

Klubja, a Borussia Dortmund sokáig próbálkozott, hogy megtartsa, azonban Haaland mindenképpen a legjobbak között akar futballozni, ott, ahol folyamatosan harcban lehet a trófeákért, és be is zsebelhet néhányat.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Az AS azt állítja, hogy miután a németek kiestek a Bajnokok Ligájából, egyre távolibbnak tűnik Haaland megtartása, ugyanis ez lehetett volna az egyetlen esélyük arra, hogy maradásra bírják a norvég csatárt. 

Ez abból a szempontból remek hír a Real Madrid számára, ugyanis egy klubbal kevesebbek kell megküzdeniük a Haalandért folytatott harc keretében. 

A Fichajes azonban megjegyzi, hogy az olyan Premier League klubok, mint a Manchester United és a Chelsea, előnyben vannak a Real Madriddal szemben, mind sportszakmai, mind gazdasági szempontból, ugyanis Erling Haaland sokkal jobbnak látja, ha e két klub valamelyikéhez szerződik. Ő és az ügynöke, Mino Raiola, tudják, hogy amellett, hogy az angol bajnokság a világ legjobb versenysorozata, rengeteg pénz van benne. 

A madridiak nem tesznek le könnyen a norvég megszerzéséről, ugyanis azt tervezik, hogy egy csapatban játszatják Erling Haalandot és Kylian Mbappét.