Clouds
21 Budapest
Dollár
357,68 Ft
Euró
388,81 Ft
Font
442,52 Ft
Bitcoin
23,047 $

Szakértők: Anne Heche nem állt drog hatása alatt a halálos autóbaleset idején

TÉMÁK:
#Autóbaleset
Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A jelentésben azt is megállapították, hogy a színésznő belégzési és hősérülésekbe, valamint szegycsonttörésbe halt bele.

Az 53 éves hollywoodi sztár, Anne Heche autóbalesete augusztusban történt, amikor a Mini Cooperével belerohant egy Los Angeles-i házba, az incidenst követően pedig kómába esett, majd később agyhalottnak nyilvánították és lekapcsolták az életfenntartó gépekről.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

A New York Post nemrégiben szerezte meg az amerikai színésznő boncolási jegyzőkönyvét, amely által kiderült, hogy Heche 30 percre benn rekedt az autójában, mialatt az lángra kapott, ennek következtében súlyos égési sérüléseket szenvedett és sok füstöt lélegzett be.

A jelentés arra is kitér, hogy a vizeletén végzett tesztek pozitívak voltak kokainra, kannabinoidokra és fentanilra, ugyanakkor a szakértők rámutattak, hogy a színésznő fentanilt kapott a kórházban, nem sokkal a történtek után.

Az Anne Heche vérén végzett különböző tesztek pedig a kokainhasználat után keletkező benzoylecgonin korábbi használatát mutatták ki, de a halottkém arra a következtetésre jutott, hogy a baleset idején nem volt bizonyíték tiltott szerek okozta károsodásra.

Egyúttal azt is megállapították, hogy a színésznő belégzési és hősérülésekbe, valamint szegycsonttörésbe halt bele, amit a kocsijával történő ütközés okozott, amikor a mellkasa a kormánykeréknek csapódott.