Bokszedzés közben Lola, aki keményen soroz (videó)

Fotó: Instagram/Lola
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lola nemcsak szép, vonzó, hanem kiválóan bokszol, és úgy tűnik, a tempójával sincsenek gondok, erőteljesen áll bele az ütésekbe.

Mindenkinek szüksége lenne állandó testmozgásra, kortól függetlenül. Sajnos az emberek egy része már a 30-as éveiben is lusta, és csak keresi a kifogásokat, miközben szép lassan messze öregebbé válik a teste, mint amilyen az valójában.

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Szomorú ezt látni, mert olyan emberek mondanak nemet az egészséges életmódra, akikben ugyanúgy van potenciál, mint bárki másban. Szerencsére a sportolás és a konditermes edzések trenddé váltak, így egyre többen ismerik fel az ebben rejlő lehetőségeket.

A sztárok, ismert emberek sokat segítenek ebben, és rajtuk keresztül nem kevesen lehetnek azok sem, akik életmódot váltottak. Lola kiváló példa, aki mindamellett, hogy egy rendkívül csinos és vonzó nő, imád sportolni.

A sportolás számára természetes, és egy olyan mozgási formát választott, amivel képes megvédeni magát. Ez pedig a boksz, amiben ugyancsak tehetséges, már számtalan videót láthattunk róla.

Rövid ideig még elérhető az a videó, ami edzés közben készült a csinos énekesnőről, miközben felgyorsítja a tempót. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el, de ha lemaradnátok róla, ne aggódjatok, mert Lola biztosan fog még feltölteni hason ló felvételeket magáról.