A tragikus várdombi balesetről: összeroncsolódott BMW, egy 17 éves lány meghalt

Fotó: Összeroncsolódott személygépkocsi az árokban az 56-os főúton, a 13-as kilométerszelvény közelében, Várdomb térségében 2021. június 16-án. A személyautó Várdomb felől haladt Szekszárd irányába, amikor egy dupla kanyar után a sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett, a jármű átpördült, majd az árokban állt meg. Az autóban utazó szekszárdi fiatalok közül csak egy utas használta a biztonsági övet, ő könnyebben sérült meg a balesetben. Egy fiatal kirepült az autóból, két fiatal a roncsba szorult, őket a tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki. Mindhárman súlyos sérüléseket szenvedtek. Egy hátul ülő 17 éves lány olyan súlyosan megsérült, hogy rajta már a kiérkező mentők nem tudtak segíteni és a helyszínen életét vesztette. MTI/Donka Ferenc
not image

Takács Petra

2021.június.17 - 08:52

Halálos áldozatot követelt az a baleset, ami Várdomb közelében törtét, ahol egy BMW összeroncsolódott.

Összeroncsolódott személygépkocsi az árokban az 56-os főúton, a 13-as kilométerszelvény közelében, Várdomb térségében 2021. június 16-án – olvasható az MTI képleírásában a baleset kapcsán.

A személyautó Várdomb felől haladt Szekszárd irányába, amikor egy dupla kanyar után a sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett, a jármű átpördült, majd az árokban állt meg – tudhattuk meg a részleteket.

A pénzszállító aki azt hazudta, kirabolták, szerencsejátékon játszotta el a 15 millió forintot

„Az autóban utazó szekszárdi fiatalok közül csak egy utas használta a biztonsági övet, ő könnyebben sérült meg a balesetben. Egy fiatal kirepült az autóból, két fiatal a roncsba szorult, őket a tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki.”

Fotó: MTI/Donka Ferenc

„Mindhárman súlyos sérüléseket szenvedtek. Egy hátul ülő 17 éves lány olyan súlyosan megsérült, hogy rajta már a kiérkező mentők nem tudtak segíteni és a helyszínen életét vesztette.”

Forrás: MTI