Dollár
395,11 Ft
Euró
408,84 Ft
Font
475,60 Ft
Bitcoin
16,207 $

Black Friday: a Lidl is komoly ajánlatokkal várja a vásárlókat

Fotó: Unsplash/Marjan Blan | @marjanblan

Takács Petra

2022. november 24. - 20:30

A Lidl is felkészült a nagy áresőre, jobbnál jobb ajánlatokat kínál a Black Friday alkalmával, amire mindenki felkapja a fejét.

A Black Friday hosszú évek óta már Magyarországon is jelen van, melynek alkalmából sok cég igyekszik igazi áresőt csinálni. Ezekben az időszakokban olyan leárazásokat is tapasztalhatunk, melyekre az év korábbi részében nemigen van példa.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

A választék hatalmas, ráadásul közeledik a karácsony, így adott esetben nem keveset spórolhatunk az ajándékokkal. Azoknak is érdemes körbenézniük, akik nem terveznek igazán költeni, mert a Black Friday mindig tartogat meglepetéseket.

Természetesen a nagy üzletláncok is készültek ezekre a napokra, ahogyan a Lidl is, mely számos boltot üzemeltet Magyarország területén. Sorra láthatjuk a leárazásokat, és nemcsak az ételek piacán.

„Felkészültél a Black Friday akcióra a Lidl-ben? Csütörtöktől visszautasíthatatlan kedvezményekkel várunk! Black Friday és további ajánlatainkért nézd meg legújabb akciós újságunkat most online!” – írta a posztjában Lidl, mely a linket is elérhetővé tette, benne az akciókkal.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.