Dollár
419,04 Ft
Euró
405,97 Ft
Font
452,39 Ft
Bitcoin
18,812 $

Tömegközlekedés az ünnepi időszakban: itt vannak a részletek

Fotó: A Volánbusznak átadott egyik Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz belseje a buszok budapesti bemutatóján a Hungexpo A pavilonjában 2021. augusztus 31-én. A 40 új járművet a Zöld busz program keretében szerezték be. MTI/Soós Lajos
not image

Takács Petra

2021. december 24. - 15:15

Ma 16 óra után például éjszakai járatokkal lehet utazni Budapesten, aminek részleteiről alább találhattok információkat.

Szombati menetrend van érvényben a fővárosi közösségi közlekedésben. Délután 4 óra után csak az éjszakai járatokkal lehet utazni – derül ki a BKK Info tájékoztatásából.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Mint írták: napközben szombati menetrend van érvényben, de a nappali BKK-járatok 15 és 16 óra között indulnak utoljára: ezt követően az éjszakai járatokkal lehet utazni.

A 6-os villamos, valamint a repülőtérre közlekedő 200E autóbusz egész nap jár, a 100E autóbusz pedig a pénteki menetrend szerint indul. A H5-ös (szentendrei), a H6-os (ráckevei), a H8-as (gödöllői) és a H9-es (csömöri) HÉV-vel éjszakáig lehet utazni. A Libegő nem üzemel.

Ingyen szeretnél parkolni az ünnepi időszakban? Most megteheted, de vannak kivételek

Szombaton és vasárnap a BKK-járatok ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, majd az év végi munkanapi, illetve iskolaszüneti menetrend lesz érvényes. Kitértek arra is, hogy péntektől január 2-áig a 3-as metró helyett minden nap a Nagyvárad tér és a Lehel tér között közlekedik a pótlóbusz a felújítás miatt.