Clouds
21 Budapest
Dollár
345,52 Ft
Euró
369,98 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,295 $

Figyelem: futóverseny miatt változik a közlekedés Budapesten vasárnap

TÉMÁK:
#BKK #Budapest
Fotó: A 37. Wizz Air Budapest Félmaraton rajtja a Pázmány Péter sétánynál a Budai alsó rakparton 2022. szeptember 11-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A BKK tájékoztatása szerint futóverseny miatt változások lesznek a közösségi közlekedésben vasárnap Budapesten.

Futóversenyt rendeznek vasárnap Budapesten, emiatt közlekedési korlátozásokra kell készülni, a közösségi közlekedésben pedig változások lesznek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Azt írták: vasárnap 0 órától várhatóan 17 óráig lezárják az Apród utcát, az Ybl Miklós teret és a Lánchíd utcát, 16 óráig a Várkert rakpartot, valamint 7-14:30 között a Szabadság hidat.

A futók elhaladásának idejére napközben szakaszosan és időszakosan lezárják a budai alsó rakpartot az Egry József utca és a Margit híd között; a Műegyetem rakpart Duna felőli oldalát a Szabadság híd és a Bertalan Lajos utca között; a Szent Gellért rakpart Duna felőli oldalát a Szabadság híd és a Döbrentei tér között.

Változások, korlátozások lesznek a 19-es, a 41-es, a 47-es és a 49-es villamosok, továbbá a 133E, a 7-es és a 107-es buszok közlekedésében. Az utazás megtervezéséhez érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni – tanácsolja közleményében a BKK.

(MTI)