Clouds
21 Budapest
Dollár
344,71 Ft
Euró
369,40 Ft
Font
428,88 Ft
Bitcoin
25,756 $

Jelentős változások lesznek a közlekedésben Budapesten egy futóverseny miatt

Fotó: Pixabay
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Ezen a hétvégén rendezik meg a a 36. Telekom Vivicittá városvédő futást, ami miatt több korlátozásra kell számítaniuk az autósoknak, illetve a közösségi közlekedésben résztvevőknek.

A hétvégén rendezik a 36. Telekom Vivicittá városvédő futást, emiatt jelentős változásokra, az autós és a közösségi közlekedést is érintő korlátozásokra kell készülni Budapesten, kiemelten a Margitszigeten, az Árpád hídon, a Margit hídon és a budai rakpartokon.

Soron kívül Esős kedd vár ránk, több-kevesebb napsütéssel

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint szombaton a Margitsziget központi út-Árpád híd (déli ág, két sáv)-Népfürdő utca-pesti alsó rakpart-Jászai Mari téri északi rakparti felhajtó-Jászai Mari tér-Margit híd-Margitsziget központi út-Rendőrség útja-Hajós Alfréd sétány-Margitsziget központi út útvonalon lesznek közúti korlátozások.

Vasárnap jelentős korlátozásokra kell készülni az Árpád hídon, a Margit hídon, a Margitszigeten, a Népfürdő utcában, a pesti alsó rakparton az Árpád híd és a Margit híd között, az Árpád fejedelem úton, a budai alsó és felső rakpartokon a Margit híd és Rákóczi híd között, az Alagút utca és az Attila út térségében.

Folyamatosan dolgoznak a viharkárok felszámolásán, jelentős késések a dunántúli vasútvonalakon

A forgalomkorlátozások miatt mindkét nap több busz és villamos is módosított rend szerint közlekedik.A BKK az utazások megtervezéséhez a BKK FUTÁR alkalmazás használatát ajánlja.

Forrás: MTI