Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Biztosan jól meggondolta Asensio, hogy a Barcelonával szemezget?

MTI/EPA/Siu Wu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Valószínűleg ezen párszor már alaposan elgondolkodott.

Marco Asensio a Real Madrid egyik fontos epizódszereplőjeként sem biztos, hogy marad Carlo Ancelotti csapatában, az viszont egyelőre még kérdőjel, hogy merre szeretné folytatni.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Korábban ugyanis lehetőségnek tűnt az is, hogy a Barcelonához igazol, ugyanakkor a labdarúgásnak vannak íratlan szabályai, amibe az is beletartozik, hogy nem túl szerencsés dolog a legnagyobb riválishoz menni.

Valószínűleg ezt a 27 éves játékos is figyelembe vette, és nagyon úgy tűnik, hogy nem fogjuk Asensiót Barcelona mezben látni, helyette inkább a Premier League lehet a célállomás számára.

A Fichajes szerint az elmúlt hónapokban a Chelsea, az Arsenal és a Manchester City is érdeklődött iránta, de konkrét lépéseket még nem tettek azért, hogy megszerezzék a Asensiót, aki egyébként ebben a szezonban is 34 meccsen lépett pályára, ami úgy sem rossz ajánlólevél, hogy az esetek többségében nem kapott teljes meccseket az olasz mesterétől.

Asensio játékjogának jelenlegi piaci értéke hozzávetőlegesen 25 millió euró körül lehet, ami ugyan meg sem közelíti a 2018-as csúcsot, amikor 90 millióra taksálták, de így is jó vétel lehet. A szélső a 2022/23-as évadban eddig 7 góllal és 5 gólpasszal segítette csapatát,