Vadonatúj Mass Effect játékot lengetett be a BioWare

BioWare
not image

Kulcsár Péter

2021. november 11. - 03:11

A szebb napokat is megélt játékfejlesztői stúdió egy ízelítő fénykép keretében csigázta fel a rajongók fantáziáját.

Ma tartották az N7-napot, ami a BioWare klasszikus ünnepe, mely során minden éven valamilyen újdonságot kapunk a Mass Efect-sorozat kapcsán, legyen szó éppen trailerekről, kulisszák mögötti tartalmakról, valamint kiegészítők hozzáadásáról.

Idén azonban egy sokkal sejtelmesebb ízelítőt kaptunk, mégpedig egy poszter nagyságú fényképet, amelyen egy hatalmas bolygó krátere látható, ami előtt egy fantasztikus dizájnnal felruházott űrhajó sejlik fel, miközben a leírásban egy új epizódra utaltak.

Rajongók szerint egyértelműen a széria következő részét lengették be a BioWare fejlesztői, és bár az előző epizód rajtja finoman szólva is felemásra sikeredett, ezentúl nem szeretnék elbaltázni és bugokkal teleszórni a game-et, így lassan, de biztosan árulják el a részleteket róla.

Hogy pontosan milyen közegben játszódhat majd az új kaland, illetve miként folytathatják az előző rész történetszálát, jelenleg nehéz megjósolni, ezért érdemes figyelemmel követni a BioWare hivatalos közösségi oldalait, ahol hamarosan további érdekességekre derülhet fény.