Clouds
21 Budapest
Dollár
353,21 Ft
Euró
388,67 Ft
Font
436,95 Ft
Bitcoin
23,750 $

Bill Gates lecserélte a Galaxy Z Fold3 mobilját, ilyet használ most

Fotó: Bill Gates, a Microsoft amerikai számítástechnikai társaság alapító elnöke, a Bill és Melinda Gates Alapítvány társelnöke Hajasi Josimasza japán külügyminiszter tokiói hivatalában 2022. augusztus 18-án. MTI/EPA/Franck Robichon
Mobil
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A milliárdos azt sem felejtette el megemlíteni, hogy a mobilon a saját cégének appjait, így az Outlookot és más egyéb Microsoft-szoftvert használ leginkább, de más kütyüi is vannak.

Bill Gates néha lehetőséget ad a Reddit felhasználóinak, hogy kérdéseket tegyenek fel neki, s így derült ki tavaly, hogy a Microsoft társalapítója már az összecsukható telefonokra esküszik, ezért Samsung Galaxy Z Fold3 mobilt használ.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Akkor sokan meglepődtek, hogy a techmilliárdos vajon miért nem a Microsoft Surface Duo 2-őt választotta magának, de utána elengedték a témát. A tegnapi kérdezz-felelek során pedig azt is elárulta, hogy azóta már lecserélte az okostelefonját.

Majd hozzátette, jelenleg egy Samsung Galaxy Z Fold4 büszke tulajdonosa, amelyet állítása szerint nem más ajándékozott neki, mint a Samsung elnöke, Lee Jay-Yong – derül ki az Android Authority beszámolójából.

A 24.hu szerint Gates azért azt sem felejtette el megemlíteni, hogy a mobilon a saját cégének appjait, így az Outlookot és más egyéb Microsoft-szoftvert használ leginkább, ezt követően a személyes kütyüiről is elmondott pár dolgot.

Például azt, hogy Z Fold4 mellett egy Microsoft laptop is mindig a keze ügyében van, míg asztali gépként egy Surface Studiót használ. Bár a beszélgetés során a Microsoft Surface Duo mobil jövőjéről is kérdezték, erről azonban nem árult el részleteket.