Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Videós összefoglaló a Real Madrid Bilbao elleni győzelméről

Fotó: EPA/Luis Tejido
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miután a Barcelona is hozta a kötelezőt, nem változott a különbség a két nagy rivális között, akik fej-fej mellett haladnak a LaLigában.

Szinte lehetetlen megtippelni, hogy a Real Madrid és a Barcelona közül ki lesz a befutó a végén. Könnyen lehet, hogy az utolsó fordulóban kapunk csak választ a nagy kérdésre, de jelenleg a katalánok állnak jobban.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A Barcelona eddig mindössze egy vereséget számolhat a neve mellett az eddig lejátszott 17 mérkőzésen, ami nagyon erős mutató, tekintve, hogy a döntetlenből is csak kettő van, akárcsak a Real Madridnak.

A madridiak azonban eggyel több vereséget szenvedtek, és a Villarreal elleni fiaskó még nagyon sokba kerülhet számukra. Legutóbb a Bilbao otthonából kellett elhozniuk a három pontot, ami szintén nem ígérkezett a legegyszerűbb feladatnak.

Végül sikerrel járt Ancelotti csapata, köszönhetően a két legtapasztaltabb játékosának, akik még mindig klasszisok. Benzema a 24. percben talált be a hazaiak hálójába, amivel megszerezték a vezetést, és azt nem adták ki a kezeik közül.

A második és egyben utolsó gólra sokat kellett várnia a publikumnak, ami röviddel a lefújás előtt született meg Kroos révén. Ezzel továbbra is három pont a Real Madrid hátránya, és úgy tűnik, a Barcelona jól bírja a nyomást Xavi vezetésével.