Olyan szexin néz a bikinijében Gáspár Evelin, hogy zavarba jössz

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Takács Petra

2021. július 31. - 04:10

Evelin szép lassan minden fontos apró részletét kitanulja a fotózás és a közösségi média világának, ami abszolúte a munkahelye lett.

Teljes mértékben tudatos volt az a döntése, hogy a közösségi médiás karrierjére koncentrál, illetve a televíziós szerepléseire. Ne feledjük, hamarosan az év egyik legjobban várt produkciójában fog feltűnni.

Hatalmas kihívásra mondott igent, amikor úgy döntött, ő is elutazik a távoli szigetre, hogy részese legyen a Survivor új évadának. A hírességek csapatában kapott helyet, és valószínűleg az egyik legnépszerűbb karakter lesz.

A követők közül sokan izgatottak a végeredmény miatt, mert már nagyon szeretnék tudni, hogy milyen eredményeket ért el Evelin, illetve mekkora nehézségekkel találta szembe magát. Nem fogunk unatkozni, efelől kétségünk nincs, és minden bizonnyal a sztár hozni fogja a kötelezőt.

Gáspár Evelin egy újabb nagyon szexi bikiniben mutatta meg a formáját

Ugyanezt teszi, amikor divatképek készülnek róla, és az ember hirtelen azt sem tudja, jobbra, vagy balra nézzen. Igazán vonzó ezeken a képeken Evelin, joggal lehet büszke arra, amit elért, és ez a forma sokat elmond.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.