Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

26 illegális bevándorlót tartóztatott fel a magyar rendőrség az éjjeli órákban

Fotó: Pixabay
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 12. - 20:02

Még a hajnali műszak előtt újra akcióba kellett lendülniük az egyenruhásoknak, akik összesen 26 illegális bevándorlót tartóztattak fel.

Az első csoportot még éjjel 1 óra 45 perckor tartóztatták fel, összesen 16-an voltak. Balotaszállás közigazgatási területén bukkantak a külföldiekre, akik afgán állampolgárnak vallották magukat, de ezt nem tudták igazolni, ahogyan azt sem, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérték az ideiglenes biztonsági határhoz, míg ugyanebben az időszakban két férfi ellen embercsempészés bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Madaras közigazgatási területén szintén bevándorlókat kellett feltartóztatnia a helyi erőknek, szintén augusztus 12-én, 2 órakor. 10 külföldi személyt találtak a területen, akik azt mondták, hogy szír állampolgárok, de az afgánnak való társaikhoz hasonlóan ők sem tudták mindezt igazolni.

A rendőrség ugyanúgy járt le az esetükben, mint az első csoportnál, vagyis visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határhoz.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.