Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Betegség miatt mondhatta le az ausztráliai koncertjét Rod Stewart

Fotó: Rod Stewart brit rockzenész a Brit Awards elnevezésű brit könnyűzenei díjak 40. átadási ünnepségén a londoni 02 Arénában 2020. február 18-án. MTI/EPA/Vickie Flores
Kult
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A másik két előadóművész is megerősítette a hírt, az viszont nem derült ki, hogy melyikük betegedett meg.

Nemrégiben kiderült, hogy Rod Stewart lemondta az ausztráliai koncertjét, órákkal azelőtt, hogy a Cyndi Lauperrel és Jon Stevensszel közös turnéja keretében színpadra lépett volna az Mt Duneed Estate-ben, Geelong városában.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

„A Live Nation és a Roundhouse Entertainment sajnálattal jelenti be, hogy Rod Stewart, Cyndi Lauper és Jon Stevens ma esti fellépése betegség miatt elmarad”

– áll a szombaton közzétett Twitter bejegyzésben.

Majd a közlemény azzal zárult, hogy elnézést kértek a kialakult helyzetért, elsősorban azoktól, akik már a jegyeik birtokában várták az eseményt, ezt követően pedig kiemelték, hogy a jövő hét elején beszámolnak majd róla, mi várható a későbbiekben az ügy kapcsán.

A másik két előadóművész is megerősítette a hírt, az viszont nem derült ki, hogy melyikük betegedett meg, illetve az sem, hogy mindez milyen hatással lesz a turné folytatására – derül ki a TMZ beszámolójából.

A következő fellépések március 25-én, Adelaide-ban, majd március 26-án a queenslandi Mount Cotton településén lesznek, a hónap utolsó eseményére pedig március 29-én, Sydney-ben kerül sor, de kérdéses, valóban meg tudják-e oldani.