Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Bors: Berki Mazsi egy zanzibári luxushotelben nyaral a szerelmével

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Bors hamar kideríthette, hogy hol nyaral pontosan Berki Mazsi, akiről fotók is készültek Zanzibáron, távol Magyarországtól.

Arra talán még Berki Mazsi sem számított, hogy ilyen távol is készülnek róla fotók, ráadásul egy ötcsillagos luxushotelben, ami nemrég nyitotta meg a kapuit. A Bors egy olvasója segítségével számolt be arról, hogy Zanzibáron nyaral Mazsi a szerelmével, akiről eddig nemigazán beszélt.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Berki Krisztián halála óta húzott egy éles határt, és szinte semmit nem árul el a magánéletéről. Emiatt a posztjai is változtak, többek között mennyiségben, hiszen korábban messze többet tudhattunk róla.

Úgy tűnik, hogy annak a korszaknak vége, amit már a Dancing with the Stars harmadik évadának ideje alatt megerősített. Korábban arról írtunk, hogy Mazsi egy távoli paradicsomi helyen nyaralhat, majd nem sokkal később a Bors már Zanzibárról számolt be, mint helyszínről.

Azt írja a lap, hogy a nemrég nyílt 250 szobás luxusszálloda legolcsóbb szállása 170 ezer forintba kerül éjszakánként. A 260 nm-es apartmanért például 420 ezer forintot kérnek egy estére, ami gyakorlatilag minden luxust felvonultathat.

A Bors fotókat is megosztott Mazsiról és a férfiról, aki állítólag a párja. Csodálatos helyen pihenhetnek, nyaralhatnak jelenleg, ahol minden adott ahhoz, hogy igazán kikapcsolódjanak és távol legyenek a város zajától.