Berki Mazsin várandósan is ugyanolyan vonzó és csinos

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2021.június.11 - 07:19

A várandósság olyasvalami, ami csak szebbé teszi a nőket, hiszen ennek az időszaknak is megvan a maga varázsa.

Egy nő életében kevés szebb pillanat lehet, mint amikor belép a várandósság időszakába, ami sok kihívást és váratlan helyzetet teremthet. Mindenki más és más módon éli meg ezt az időszakot, hiszen nem létezik két ugyanolyan ember.

Két ugyanolyan környezet és helyzet sem létezik, de emiatt is különleges ez az időszak, amikor az ember új és új dolgokat tanul magáról, vagy a testéről, ami valamilyen szinten átalakul, még ha rövidebb időre is.

A pocak növekedésével sincs semmi gond, ezen természetes folyamat része, de ettől még ugyanúgy divatosak, vagy vonzóak lehetünk. A ruhatárunkat sem kell lecserélnünk, mert később a régebbi szettek ugyanúgy használhatóak lesznek.

Vasvári Vivien valójában egy sellő?

A kismama ruhák azonban minden kétséget kizáróan sokat segíthetnek, mentálisan is, mert ha továbbra is csinosnak és vonzónak látjuk magunkat, akkor az még inkább dob a napunkon. Be rki Mazsi is hasonlóan gondolkozhat, és már ő is hordja ezeket a különböző szetteket.

Most épp egy piros színben pompázó ruhát választott, ami nagyon jól áll neki. A kommentelők is azt mondják, nagyon csinos, és ez egy újabb tökéletes választás ebben a melegebb nyári időben, ami beköszöntött.