Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Berki Mazsi videója lehet az új kedvenc a TikTokon: „Imádom vele az életet”

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
not image

Takács Petra

2022. szeptember 23. - 13:53

Berki Mazsi egyre boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik, szerencsére nincsenek rá komoly hatással az őt ért támadások.

Azzal, hogy Berki Krisztián párja lett évekkel ezelőtt, elfogadta az ismertséget, és egyúttal a médiakarrier felé indult el. Krisztiánon keresztül nagyon sokan, mondhatni az egész ország megismerte, és egyúttal megkedvelték.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Kikerülhetetlen, hogy ebben az esetben az embernek ne legyenek gyűlölői, mert mindig vannak, és mindig is lesznek. Ezzel nem lehet mit kezdeni, és igazán nagy figyelmet nem kell rájuk fordítani, kivéve, ha átlépnek egy bizonyos határt.

Mazsi élete Krisztián elvesztésével sokat változott, és a pletykák szerint már új párja van, egy sikeres üzletember. Hivatalos formában egyelőre nem erősítették meg az állítólagos kapcsolatot, de egyre több az információ.

Mazsinak nincs könnyű dolga, mivel többek között Krisztián édesanyja is kemény mondatokat fogalmaz meg róla. Finoman szólva sem jó közöttük a kapcsolat, és lehetséges, hogy ez már nem is fog változni.

Pisztoly, aranylánc, luxusóra és húszasok L.L. Junior asztalán (videó)

Mindenesetre a Dancing with the Stars versenyzője igyekszik boldog és vidám lenni, mint amit láthattok is alább a videóban. Közösen a testvérével szórakozott, miközben Emma már aludt. „Imádom Vele az életet.” – írta a posztjában Mazsi az Instagram oldalán, ahol szintén megosztotta a videót.

@berkimazsi Living with my Sister is so much fun 😂 A derekamnak biztos nem tesz jót 🙈😁 de mi jót nevettünk 😅 (A videó megosztása engedélyköteles) #livingtogether #lovemysister #bestsister ##egylazacsutortokeste##agyerekmaralszik##koszonomhogyvagynekem ♬ sonido original – Dani Valle