Berki Mazsi: „Küzdök a levegőért, küzdök azért, hogy ne ájuljak el…”

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2021. szeptember 14. - 17:16

Berki Krisztián felesége nincs a legjobb állapotban jelenleg, ilyet még nem élt át, és kicsit mintha kétségbe lenne esve, de igyekszik erős maradni.

Berki Mazsi eddig összesen nagyon jól viselte a terhességet, nem voltak különösebb gondjai, leszámítva az ilyenkor szokásos kihívásokat. Mindig vannak nehezebb napok, vagy hetek, és minden nő másképpen éli ezt meg.

Sok függ a genetikától, az adott életmódtól, és így tovább. Rendkívül összetett a kérdés, mert valaki minden különösebb rosszullét nélkül teljesíti ezt a várandósság különböző szakaszait, míg mások nagyon sokat szenvednek.

„Azt hiszem, ez nem az én napom… Emelem kalapom azon kismamák előtt, akiket végigkísért a rosszullét a kilenc hónap során és hősként állták a sarat.” – kezdte az érzelmes bejegyzésében Berki Mazsi.

Gabriela Spanic szívdöglesztő bikinis képétől azonnal megszédülsz

„Ma egész nap úgy érzem magam, mintha lefutottam volna egy félmaratont, nem mintha le bírnék futni akár 1 km-t is.” – folytatta a vallomását, és valljuk be, valóban ritkán látni ilyen állapotban és nem mosolyogva a sztárt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.