Berki Mazsi teljesen átalakult, és milyen jól áll neki!

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mazsi mindig meg tudja lepni az embert, és amikor már azt gondolnánk, hogy nincs még egy olyan szett, amivel ki tudna emelkedni a sorból, bedob egy következőt.

Mazsi az évek alatt számtalan alkalommal bizonyította, hogy igenis van tehetsége a modellkedéshez, és a testi adottságai miatt nagyon látványos képek készültek róla. Rengeteg különleges sorozat van már mögötte, nehéz lenne kiválasztani a kedvencet.

Soron kívül Focidrukkerek gúnyolódtak egy rákban elhunyt gyermeken, két embert letartóztattak

Minden évszakban megtalálja a maga egyéniségét, bár nyilván a nyár a leghangsúlyosabb, amikor kevesebb a ruhadarab, és a rajongók megcsodálhatják a vékony, formás lábait, vagy a szexi dekoltázsát.

Az egyik legcsinosabb és legvonzóbb sztárról beszélünk, de az biztos, hogy nála többet senki sem mosolyog. Egy olyan hírességet sem tudnánk mondani, akinél több mosolygós kép vagy videó született volna.

Exatlon-Franciska elárulta, eddig milyen plasztikai beavatkozásai voltak

Jól érzi magát a bőrében, amiért tesz is, például külön fenékedzéseket végez, így a nyári formája az egyik legjobb lehet a szezonban. Kíváncsian várjuk azokat a fotókat, mert biztosan tartogat pár újdonságot…

Ezúttal egy nagyon színes szettben jelent meg, és a többség egyetértett abban, hogy mennyire szép ezeken a képeken. Ilyen frizurával ritkán látni őt, emiatt is ütött ekkorát ez a portré róla, és persze itt is mosolyog.