Dollár
397,91 Ft
Euró
404,13 Ft
Font
477,72 Ft
Bitcoin
23,401 $

Berki Mazsi teljesen átalakult, és milyen jól áll neki!

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2021. március 26. - 04:40

Mazsi mindig meg tudja lepni az embert, és amikor már azt gondolnánk, hogy nincs még egy olyan szett, amivel ki tudna emelkedni a sorból, bedob egy következőt.

Mazsi az évek alatt számtalan alkalommal bizonyította, hogy igenis van tehetsége a modellkedéshez, és a testi adottságai miatt nagyon látványos képek készültek róla. Rengeteg különleges sorozat van már mögötte, nehéz lenne kiválasztani a kedvencet.

Soron kívül Nem lesz egységes bezárás, de a benzinkutasok nem teljesen elégedettek

Minden évszakban megtalálja a maga egyéniségét, bár nyilván a nyár a leghangsúlyosabb, amikor kevesebb a ruhadarab, és a rajongók megcsodálhatják a vékony, formás lábait, vagy a szexi dekoltázsát.

Az egyik legcsinosabb és legvonzóbb sztárról beszélünk, de az biztos, hogy nála többet senki sem mosolyog. Egy olyan hírességet sem tudnánk mondani, akinél több mosolygós kép vagy videó született volna.

Exatlon-Franciska elárulta, eddig milyen plasztikai beavatkozásai voltak

Jól érzi magát a bőrében, amiért tesz is, például külön fenékedzéseket végez, így a nyári formája az egyik legjobb lehet a szezonban. Kíváncsian várjuk azokat a fotókat, mert biztosan tartogat pár újdonságot…

Ezúttal egy nagyon színes szettben jelent meg, és a többség egyetértett abban, hogy mennyire szép ezeken a képeken. Ilyen frizurával ritkán látni őt, emiatt is ütött ekkorát ez a portré róla, és persze itt is mosolyog.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.