Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

Megható videó Berki Mazsi születésnapjáról

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 10. - 04:40

Berki Mazsi nagyon hálás azért, hogy egy ilyen család és baráti társaság veheti őt körül, akikre mindig, mindenben számíthat.

Berki Mazsi az élete során megélt pár nehéz időszakot, de a mostani mindent felülmúl a nehézségek szintjén. Nemrég elvesztette a férjét, akivel épp a békülés útján haladt, és minden esélyük megvolt arra, hogy együtt maradjanak.

Soron kívül Csütörtökön Kormányinfó, fontos bejelentések jöhetnek

Már soha nem tudhatjuk meg, hogy mi lett volna később, Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt, már nincs az élők sorában. Mazsinak egyedül kell folytatnia az életét, ami csak részben igaz, hiszen ott van a kislánya, a családja és a barátait.

A 31. születésnapját is igyekeztek különlegesebbé tenni, Mazsi ezért pedig végtelenül hálás volt, és egy videót is megosztott a pillanatokról. Stabil háttere van, ami sokat fog segíteni neki abban, hogy később újra boldog és kiegyensúlyozott legen.

Megbolondulsz Elizabeth Hurley hatalmas dekoltázsától

„Mi lenne Velem nélkületek?! Szokták mondani, hogy bajban ismerszik meg a jó barát… és ez mennyire igaz…” – írta a megható posztjában Mazsi, aki rendkívül hálás a családjának és természetesen a barátainak.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.