Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

A legaranyosabb felvétel Berki Mazsi 31. születésnapjáról

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 9. - 18:05

Sok remek fotó készült Berki Mazsi legutóbbi születésnapjáról, ami nem telhetett felhőtlen, de egy év múlva akár minden más lehet.

Berki Mazsi nagyon szerette Berki Krisztiánt, a problémáik ellenére is, harcoltak a kapcsolatukért, a házasságukért. Ezt nemcsak a közös gyermekük, Emma miatt tették, hanem egymásért is, mert hittek abban, hogy összetartoznak.

Soron kívül Ronaldinho úgy érzi, mintha hazajárna Magyarországra

Az égiek úgy döntöttek, nem adnak több esélyt, Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt, melynek okait továbbra sem hozta nyilvánosságra Mazsi. Legutóbb Krisztián édesanyja azt nyilatkozta a sajtónak, még ő sem tudhatja, mi történt a fiával.

Idővel valószínűleg ez is ki fog derülni, addig is Mazsi igyekszik rendbe hozni az életét, átalakítani azt, reagálván erre a furcsa és váratlan helyzetre. Mivel egy igazán életerős férfiról beszélünk, a többséget abszolúte váratlanul érte a halála, sokan el sem akarták hinni.

Interjú Zimány Lindával a Dancing with the Stars 3-ban, óriási név a mezőnyben (videó)

Mazsi is hirtelen egy rémálomban találta magát, és noha azóta eltelt pár hónap, a feldolgozás sokkal tovább tart ennél. Az életnek azonban mennie kell tovább, Mazsi is megérdemli a boldogságot, és azt, hogy kiegyensúlyozott életet éljen.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.