Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

Ilyen szexi Berki Mazsi, többen tudni szeretnék a boldogságának az okát

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon sokan lehetnek kíváncsiak arra, hogy Berki Mazsi mitől ilyen vidám és boldog, aki igyekszik pozitív lenni, még a nehéz időkben is.

Az utóbbi időben igen érdekes cikkek jelentek meg Berki Mazsiról, az állítólagos új kapcsolatáról, egy több mint 70 milliós luxusautóról, amit ő vezetett. Az emberek természetesen nagyon kíváncsiak, miközben Berki Krisztián édesanyja, nem kicsit akadt ki a menyére.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

A kettejük közötti kapcsolat tálán már soha nem fog rendeződni, az idő majd eldönti, mindenesetre nehéz elképzelni, hogy Krisztián édesanyja ott lesz az első sorban a Dancing with the Stars harmadik évadában, és minden erejével a sztáranyukának szurkol.

Mazsiról egyre vidámabb fotók jelennek meg, a szemei is beszédesek lehetnek, mintha újra elkezdett volna ragyogni. A formája is rendkívül vonzó, sok pasi udvarolna neki, és közben gőzerővel készül élete legnagyobb kihívására, versenyére.

„Mazsim! De jó lenne, ha mindenki ismerné ki is vagy valójában és mennyi munkád van abban, hogy elmondhasd, végre boldog vagy! Szeretlek és melletted vagyok mindenben!” – írta egy hozzászóló, majd jött is rá reakció.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2