Berki Mazsi pokolian erős képe, csak úgy izzik körülötte a levegő

not image

A T-800-as

2021.január.3 - 04:10

A neves modell és médiaszemélyiség egy nagy ruhatárat vihetett magával a Maldív-szigetekre, és természetesen a zoknikat sem hagyhatta ki.

A neves modell és médiaszemélyiség egy nagy ruhatárat vihetett magával a Maldív-szigetekre, és természetesen a zoknikat sem hagyhatta ki.

A nők és a divat gyakorlatilag kéz a kézben járnak. Egyik sincs meg a másik nélkül, valahogy mindig szimbiózisba tudnak kerülni. Igaz, egyesek sajátos módon értelmezik a divat fogalmát, és kellemetlen szettekben jelennek meg.

Nem mindenkinek áll jól például a mini, de vannak, akik akkor is ezt erőltetik, de ugyanez igaz a szűk toppokra is, vagy a kihívó fürdőruhákra. Ez már nem önbizalom kérdése, hanem sokkal inkább az ízlésé, ami részben tanulható.

Berki Mazsinak nem lehet gondja ezen a területen, mert együtt lélegzik a divat világával, és már számtalan terméket reklámozott. A Maldív-szigeteken például még egy csodálatos esküvői ruhát is láthattunk rajta.

Curtis: veszett egy év volt…

Mazsi alkatánál fogva egy remek modell, sok mindent el lehet adni a nevével, így nem csoda, hogy ennyire keresett. Van, akit ez zavar, és hangot is ad neki, de Berkiék a saját maguk által kijelölt úton haladnak előre.

Krisztián feleségéről már láthattunk pár egészen vadító képet, sorozatot, vagy szelfiket, de a legutóbbival ismét magasra tette a lécet. A szett nagyon is összhangban van egymással, és a zokni tökéletes választás volt.