Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Berki Mazsi nagy mosollyal üzent

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2022. szeptember 5. - 18:44

Úgy tűnik, egyre jobban van Berki Mazsi, lassan ugyanolyan aktív a közösségi médiában, mint azelőtt, de egyre súlyosabb dolgokat is állítanak róla.

Berki Mazsi egyik pillanatról a másikra került köztudatba, miután kiderült, ő lett Berki Krisztián új párja. Krisztián által igen komoly népszerűségre tett szert, és hatalmas követői bázist épített ki, ami nyilván anyagilag sem elhanyagolható.

Soron kívül Szigorítaná az oroszok vízumkérelmének elbírálását az EU

Szép lassan őt is elkezdték megtalálni az emberek, majd a buszos ügy kirobbanását követően a kapcsolatuk is megindult a lejtőn. Nemigazán volt visszaút, és Krisztián gyászoló édesanyja egyenesen odáig ment, hogy Mazsi a vége felé már pokollá tette a fia életét.

Az özvegy posztban reagált a kemény szavakra, majd jött egy újabb igencsak érdekes cikk. Krisztán szomszédjai kezdtek el beszélni a sajtónak, fotókat és videót is lehetett látni a sztoriról, ami újabb támadási felületet adhat az embereknek.

Mazsi egyelőre nemigazán reagált erre, aki Kulcsár Edina kiválásával élete nagy lehetőségét kapta meg a Dancing with the Stars harmadik évadában. Kérdés, mennyien fogják támogatni, mert benne lehet a pakliban, hogy rögtön kiesik, már csak a hátránya miatt is.

Az egyik legismertebb névként van ott a mezőnyben, közben dolgozik, igyekszik körülvenni magát azokkal az emberekkel, akikben megbízik. Feller Adrienne közéjük tartozik, akit a második édesanyjának tart.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.