A várandós Berki Mazsi edzés közben (videó)

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2021. augusztus 2. - 01:06

Berki Krisztián felesége folytatja az edzéseket, amik nagyon fontosak számára, nem szeretné elengedni a sportot, így az egyik legfittebb anyukának mondhatja magát.

Berki Mazsi már több kritikát is kapott amiatt, hogy terhesen is edzéseket végez, voltak, akik a legrosszabb forgatókönyvre figyelmeztették. A híres modell azonban szakértőkkel is kommunikált az edzések előtt, és mindennek utánajárt.

Több előnye is van annak, ha egy anyuka fitt marad a terhesség ideje alatt, és már emiatt sem akarta elengedni az edzéseket. Számára a sport olyasvalami, ami az élete része, méghozzá kiskora óta, így nem volt kérdés, hogy aktív marad.

Nemrég egy újabb videós anyagot osztott meg magáról, ahogy az egyre nagyobb pocakjával edz, és mindent megtesz azért, hogy fitt maradjon. A súlyokat szép lassan elengedte, amiket már kvázi a pocakja helyettesít.

Eddig nem látott gyerekkori képek Metzker Vikiről, aki a fiataloknak üzent

„Lecseréltem a súlyokat egy 7 kg-os ,,pocakra” A 6. hónap végét tapossuk már a kis Angyalkámmal.” – kezdte a posztjában Mazsi, aki még mindig edzésben van, nem mond le a sport és a mozgás öröméről, ugyanakkor óvatos is.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.