Dollár
402,97 Ft
Euró
406,55 Ft
Font
480,82 Ft
Bitcoin
23,429 $

Berki Mazsi megindult a „kifutón”, senki nem állítja meg

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2021. március 19. - 00:38

Jelen helyzetben is képes mosolyogni Mazsi, aki minden erejével azon van, hogy megvédje a férjét és bizonyítsa ártatlanságát.

Berki Mazsi egy hosszabb videóval jelentkezett a csütörtöki nap első felében, amit azóta nagyon sokan megnéztek. A férje ellen indított eljárás miatt döntött úgy, hogy készít egy részletes videós anyagot.

Soron kívül 300 embernek kellett elhagynia egy társasházat a Corvin sétányon Budapesten

Mazsit elég mélyen érinti az ügy, és még el is sírta magát, miközben rengeteg negatív komment érkezett. A YouTube-on és az Instagramon sok támadó hozzászólás futott be Berkiéknek címezve, de a modell igyekszik pozitív maradni.

Ez a videó talán ennek is szól, miután csütörtökön elmaradt a táncórájuk Krisztiánnal. Ez persze még nem jelenti azt, hogy nem lehet másképpen kitáncolnia magát az embernek, vagy valami vicceset mutatni.

Gáspár Evelin nagyon keményen beolvasott Győzikének, aki ezután templomba küldte őt

Ezt most kvázi egy rögtönzött „divatbemutatóval” kötötte össze, ami jól sikerült, és noha Mazsi számára ez az időszak nem lehet egyszerű, igyekszik azokra a dolgokra összpontosítani, amik boldoggá tehetik.

„Ma elmaradt a tànc, így újra a teraszon jártam egyet” – írta a posztjában, amire ezúttal is sokan voltak kíváncsiak. Ez most igazán pörgősre sikeredett, már csak egy igazi kifutó kellett volna neki, de az erkély is megtette.