Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Mazsi legutóbb igazán nyugodt Krisztiánnal volt a Maldív-szigeteken

Fotó: Instagram/Berki Mazsi

Takács Petra

2022. október 21. - 15:42

A Dancing with the Stars sztárja elárult pár titkot magáról, többek között azt is megtudhattuk, hogy kikre irigykedik, de nem a szó negatív értelmében.

Berki Mazsi még mindig versenyben van, de eddig rendre utolsóként jutott tovább, miközben két nagyon nagy nevet is kiejtett. Először Rubint Rékát ejtette ki a szavazatokkal, majd egy héttel később Király Lindát, akinek szintén meglepetés volt a kiesése.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Mazsi a TV2-nek adott interjújában beszélt arról, hogy nem tartja magát irigynek, inkább jóindulatúként szokott irigykedni. Példaként hozta fel, hogy egy olyan anyukára irigy, aki éppen nyaral, vagy egy wellness-hétvégén van a gyermekével.

Azt azonban nyomatékosította, hogy soha nem volt irigy a szó negatív értelmében., „Ez a tulajdonság nem lakozik bennem.” Igazán nyugodt pedig legutóbb tavaly márciusban volt, amikor a Maldív-szigeteken volt a férjével, aki azóta elhunyt, tragikus hirtelenséggel.

„Én szerintem ott voltam utoljára nyugodt.” Az már az az időszak volt, amikor a gyermeke már a pocakjában volt, majd indult a káosz elölről. „Nekem ez a nyugodtság régen volt már az életemben. Nagyon vágyom rá, de szerintem minimum fél év, egy év, mire… hát… azt a nyugodt-féle életet átélhetem.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.